The Garden Danderyd

Ett boende utöver det vanliga

När vi drömmer om ett liv utanför stan är det i regel ett bekvämt, avkopplat och lugnt boende vi tänker på.

Dessutom står ofta ljus, rymd, grönska högt upp på önskelistan. Allt detta plus mycket mer hittar du i det arkitektritade och exklusiva drömboendet som vi döpt till The Garden Danderyd. Det här är ett perfekt boende för dig som har- eller planerar att sälja villan, men fortfarande vill ha möjligheten och utrymmet att rå om både barn och barnbarn samt ha närheten till en grönskande trädgård.

blomma1

Egen trädgård & härliga terrasser

Precis som namnet antyder så har vår trädgårdsarkitekt gjort allt för att du ska få en vackert grönskande trädgård att njuta av året om – precis utanför dörren. Dessutom får lägenheterna stora härliga balkonger eller uteplatser på mellan 15-25 kvm där det är möjligt att skapa en alldeles egen oas. Självklart kommer det finnas möjlighet till inglasning och på så sätt förlänga årstiderna ännu mer.

Gym & Spa

Ibland kan det vara svårt att hitta tiden för att träna eller koppla av. Därför får The Garden Danderyd ett välutrustat gym och en egen skön spa-avdelning. På så vis blir det lättare och mer tillgängligt att skapa en skön harmoni för både kropp och själ.

Vinkällare & Matstudio

I The Garden Danderyd finns detaljerna som gör livet lite skönare. Eller vad sägs om en egen vinkällare där du kan lagra dina egna favoritviner. Föreningen får även en välutrustad matstudio där du, dina vänner och familj kan laga och äta härliga middagar tillsammans i en avkopplande och tillbakalutad miljö. Inte så tokigt, eller hur?

Övernattningslägenhet

Det ska vara enkelt och bekvämt att ha nattgäster. Därför får föreningen en trevlig övernattningslägenhet som du enkelt kan boka upp i förtid.